Elon I Rotebro AB, Sollentuna

Elon I Rotebro AB
Konsumentvägen 1
192 68 Sollentuna
Stockholm

Detaljerade näringsliv informationer

Affärsnamn
Elon i Rotebro AB
Momsnr.
5568333388
Antal anställda
5 - 9
Företagsform
AKTIEBOLAG

Profil

ELON i Rotebro! Hos oss i Rotebro vågar vi påstå att du kommer att besöka Sveriges modernaste vitvarubutik. Vi har våra vitvaror inkopplade i butiken så att du enkelt kan testa dem på plats. På så sätt menar vi att vi kommer att underlätta ditt köp och det kommer att bli mycket roligare att handla! För vem vet egentligen hur mycket en diskmaskin med en ljudnivå på 48 dB faktiskt låter? Och hur snabbt värmer induktionshällen en liter vatten? I vår butik kan du testa nästintill alla maskiner och skapa dig en egen uppfattning om vilken produkt som passar dig allra bäst. Vi har alltid ett brett utbud av vitvaror från välkända varumärken och inte minst, kunnig personal! Vår höga servicenivå mot dig som kund värdesätter vi högst av allt.
Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar. Vill du, så kan vi alltid erbjuda hemleverans, installation och bortforsling till ett lågt pris. Självklart kan vi även erbjuda räntefria lån utan avgifter och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror.
Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet. Välkommen på ett besök i butiken hälsar Peder, Stefan, Patrik och Stefan med personal!


Nyckelord:
Hushållsmaskiner, Vitvaror, Hushållsutrustning, Hemelektronik, Vitvaror Detaljister
Elon I Rotebro AB
Lägga till bilder

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Elon I Rotebro AB!

Dela erfarenheter!

Facebook

Nära Elon filialer

 1. Bollstanäsvägen 1
  192 78  Sollentuna
 2. Infra City Kanalvägen 1B
  194 61  Upplands Väsby
 3. Enebybergsvägen 14
  182 36  Danderyd
 4. Archimedesvägen 1-3
  168 66  Bromma
 5. Ulvsundavägen 191F
  168 67  Bromma